Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  КРУПНИ ИГРАЧКИ - ЈАВАЊЕ, БУТКАЊЕ, КЛАЦКАЊЕ

<< Назад до претходната страна

ДОЛУ БАГЕР 72СМ (7033)

Шифра: 39689
Бренд: DOLU
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 39
Висина: 69
Длабочина: 37,5

Тежина на производот
(со амбалажа):
3 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

1.270 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ШАРЕН ТИЦИКЛ СО КОРПА И РАЧКА
1.584
МАКСИ БАГЕР 72СМ (7134)
1.270
МУЗИЧКО ТУРКАЛО МОДЕЛ KLHX-1059
1.230
РОЗЕ КЛАЦКАЛКА (НА ТРКАЛА) - ЕДНОРОГ (2509)
1.380
АВТОМОБИЛ НА ТУРКАЊЕ МОДЕЛ KLHX-1018
1.160