Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ЕДУКАТИВНИ И КРЕАТИВНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

СЕТ ЗА ЦРТАЊЕ ОБЛИЦИ СО РОТАЦИСКИ ФИГУРИ

Шифра: 40058
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 31
Висина: 26
Длабочина: 6

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,771 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

380 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
СЕТ ВОЗИЛО СО КОЦКИ 38 ПАР. - 84U
750
КРЕОНИ ВО РАЗНИ ОБЛИЦИ
330
СЕТ ЗА ЦРТАЊЕ ОБЛИЦИ СО РОТАЦИСКИ ФИГУРИ
380
ЛЕГО ДУПЛО -5643
500
МАГИЧЕН ПЛАСТЕЛИН СО МОДЛИ – 10 БОИ
690