Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ЕДУКАТИВНИ И КРЕАТИВНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

КРЕАТИВЕН СЕТ ЗА ГРАДЕЊЕ, 44 ПАРЧИЊА

Шифра: 40071
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 17
Висина: 35
Длабочина: 10

Тежина на производот
(со амбалажа):
1,393 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

990 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ПУЗЛИ 4*6 ВИНИ ПУ
330
КОЦКИ – БРОЕВИ
315
СЕТ ЗА ДЕКОРИРАЊЕ
520
КОЦКИ ПОЛИЦИЈА 261п
700
ДВОСТРАНА ТАБЛА 30Х40 см
155