Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ВОЗИЛА И ДР. ТРАНСПОРТ - НАМАЛЕНИ МОДЕЛИ

<< Назад до претходната страна

УЧАР МАКСИ КАМИОН 70 СМ. - 22U

Шифра: 40638
Бренд: UCAR TOYS
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 25
Висина: 70
Длабочина: 29

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,6795 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

930 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
СТАЗА СО ВОЗИЛА
460
АВТОМОБИЛ НА ДАЛЕЧИНСКА КОНТРОЛА СО ВОЛАН И ПОЛНАЧ
980
ФОРМУЛА НА ДАЛЕЧИНСКО
390
МАРТИ АВИОН
880
СТРИТЗ СЕТ КОЛИЧКИ 2
340