Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ВОЗИЛА И ДР. ТРАНСПОРТ - НАМАЛЕНИ МОДЕЛИ

<< Назад до претходната страна

ТОМБУЛ ПИКАП 30 СМ. - 63U

Шифра: 40662
Бренд: UCAR TOYS
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 12,5
Висина: 30
Длабочина: 14,5

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,662 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

150 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
УЧАР МАКСИ КАМИОН 70 СМ. - 22U
930
МЕТАЛНО ВОЗИЛО
220
АВТОМОБИЛ НА ПОВЛЕКУВАЊЕ
210
ПАТНИЧКИ АВИОН
480
ТОМБУЛ ПОЖАРНА 30 СМ.- 04U
180