Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ЕДУКАТИВНИ И КРЕАТИВНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

РОТИРАЧКА РИБОЛОВНА ИГРА

Шифра: 40714
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 32
Висина: 24
Длабочина: 5

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,5625 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

380 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
КОЦКИ ЗА ГРАДЕЊЕ КУЌА
560
СЕТ МАГИЧЕН ПЕСОК И МОДЛИ
420
РОТИРАЧКА РИБОЛОВНА ИГРА
380
ШАРЕН ПЕСОК СО МАСИЧКА ЗА МОДЕЛИРАЊЕ
1.040
СЕТ ЗА ФЛУОРЕСЦЕНТНО ЦРТАЊЕ
140