Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ВОЗИЛА И ДР. ТРАНСПОРТ - НАМАЛЕНИ МОДЕЛИ

<< Назад до претходната страна

АВТОМОБИЛ НА ДАЛЕЧНИСКО

Шифра: 40716
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 27,5
Висина: 14
Длабочина: 11

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,375 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

360 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
МЕТАЛНО ВОЗИЛО НА ПОВЛЕКУВАЊЕ
40
ГРАДЕЖНО ВОЗИЛО
160
ФОРМУЛА НА БАТЕРИИ
240
СЕТ АЕРОДРОМ
1.100
СТРИТЗ СЕТ КОЛИЧКИ 2
340