Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

РАЗНОВИДНИ ПРОИЗВОДИ  

  МАСИЧКИ, СТОЛЧИЊА

<< Назад до претходната страна

ФОТЕЉА НА НАДУВУВАЊЕ 193*102*64

Единечна фотелја на надувување од реномираниот производител Bestway, со димензии 191 x 97 х 64 cm Изработен е од издржлив, висококвалитетен винил со тенок слој водоотпорен премаз и има неколку функционалности:  - универзално седиште за секој дом или градина, како и дополнителен душек за удобно спиење. Пумпата не е вклучена (се продава посебно). Димензии: 191 x 97 x 64 cm. Капацитет на товар: 227 кг.

Шифра: 4083
Бренд: BESTWAY
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 35
Висина: 33
Длабочина: 10

Тежина на производот
(со амбалажа):
3,06 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

2.055 мкд    -50%

ЦЕНА СO ПОПУСТ

1.028 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
СЕТ ФОТЕЉИ И МАСА ЏИВЏИ
960
МАСИЧКА ЗА УЧЕЊЕ
1.670
ТАБУРЕТКА
510
ФОТЕЉА НА НАДУВУВАЊЕ 193*102*64
1.028
ДЕТСКО СТОЛЧЕ 76*76
265