Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ЕДУКАТИВНИ И КРЕАТИВНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

МОТОР НА РАСКЛОПУВАЊЕ

Интересна играчка за склопување која ја активира логиката кај децата. Содржи упатство за составување на три различни возила, но истовремено може да се состави само еден тип на возило.

Шифра: 5256
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 15
Висина: 15
Длабочина: 8

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

250 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ЛЕГО ДУПЛО -5643
500
ЛЕГО МИНИ ФИГУРИ В. 3
190
БАНБАО КОНСТР.КОЦКИ ИЗЛЕТНИЧКА МАСА (36ПАР.)
65
КОЦКИ ПОЛИЦИЈА 261п
700
КРЕОНИ ВО РАЗНИ ОБЛИЦИ
330