Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

СТОЛНИ ДРУШТВЕНИ ИГРИ  

  СТОЛНИ ДРУШТВЕНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

ЕДУКАТИВНИ ИГРИ 4 ВО 1 СО ВОЛИ

Сет игри “Воли“ од познатата италијанска фирма Клементони кој вклучува четири едукативни игри (сложувалки, меморија, домино и коцки) со кои децата ќе поминуваат бескрајни часови исполнети со забава.

Шифра: 5870
Бренд: CLEMENTONI
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 42
Висина: 29
Длабочина: 7,5

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,91 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

850 мкд    -40%

ЦЕНА СO ПОПУСТ

510 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
БОРБЕНА АРЕНА
550
ИГРА СО САМОЛЕПЛИВИ ТОПЧИЊА
330
ДРУШТВЕНА ИГРА "ПОДРЕДИ 4 ВО ЛИНИЈА"
110
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ - ФР
40
ИГРА СО ОБЛОЖУВАЊЕ
90