Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ВОЗИЛА И ДР. ТРАНСПОРТ - НАМАЛЕНИ МОДЕЛИ

<< Назад до претходната страна

МАРТИ АВИОН

Шифра: 6506
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Лик-Тема: EON KID
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 14
Висина: 30
Длабочина: 8

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,28 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

880 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
УЧАР СИТИ ГРАДЕЖНО КАМИОНЧЕ НА ПОВЕЛКУВАЊЕ – ДИСПЛЕЈ 12 ПАРЧИЊА - 209U
100
ДОЛУ ГАРАЖА ЗА АВТОМОБИЛИ
1.030
МЕТАЛНО ВОЗИЛО
220
СПАСУВАЧКИ СЕТ
690
ТОМБУЛ ТРАКТОР СО ПРИКОЛКА И ИСКОПУВАЧ 60 СМ. - 55U
240