Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  СУПЕР ХЕРОИ И ДРУГИ ЛИКОВИ

<< Назад до претходната страна

МАРТИ БРОД

Хероите од Еон кид (лиценца), се спремни за нова авантура. Марти бродот ќе не одвезе на највозбудливите места.

Шифра: 6562
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Лик-Тема: EON KID
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 32,5
Висина: 20
Длабочина: 14

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,61 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

1.220 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
БЕТЛ СТРАЈКЕР
199
РОБИН ХУД
780
ЗУ-ЗУ КРЕВЕТ
290
МИКИ МАУС ФИГУРИ ВО ТУБА
600
РОБИН ХУД НА БАТЕРИИ
1.570