Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ВОЗИЛА И ДР. ТРАНСПОРТ - НАМАЛЕНИ МОДЕЛИ

<< Назад до претходната страна

СКЕЈТБОРД/6П

Шифра: 7713
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 24
Висина: 24
Длабочина: 5

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,28 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

1.100 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ВОЗИЛО - ЧИСТАЧ НА УЛИЦИ
490
ГОЛЕМ ЏИП НА МЕХАНИЗАМ СО СВЕТЛО
410
КАМИОН МЕШАЛКА
280
СПОРТСКИ АВТОМОБИЛ
380
ЏИП
190