Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  СУПЕР ХЕРОИ И ДРУГИ ЛИКОВИ

<< Назад до претходната страна

МИКИ МАУС ФИГУРИ ВО ТУБА

Шифра: 7769
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Лик-Тема: MICKEY
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 7
Висина: 23,5
Длабочина: 6

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,125 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

600 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ТРАНСФОРМЕР ЖОЛТ
1.160
ЗУ-ЗУ КРЕВЕТ
290
РОБИН ХУД НА БАТЕРИИ
1.320
РОБИН ХУД НА БАТЕРИИ
1.570
ЏУЏИЊА
340