Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ВОЗИЛА И ДР. ТРАНСПОРТ - НАМАЛЕНИ МОДЕЛИ

<< Назад до претходната страна

СЕТ СО АВТОМОБИЛИ

Шифра: 8134
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 20
Висина: 18
Длабочина: 3

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,35 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

1.150 мкд    -35%

ЦЕНА СO ПОПУСТ

748 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
СВЕТЛЕЧКА СТАЗА СО 6 ФУНКЦИИ И ВОЗИЛО
1.110
СТАЗА
720
АВТОМОБИЛ НА ДАЛЕЧИНСКА КОНТРОЛА СО ВОЛАН И ПОЛНАЧ
1.130
ТОМБУЛ ГРАДЕЖНИ ВОЗИЛА (СЕТ ОД ДВЕ ПАРЧИЊА) - 12U
380
МЕТАЛНО ВОЗИЛО
220